ESCOLA ESCALADEI

Cerdanyola del Vallès

Com accedir a l'escola virtual?

Per poder accedir als continguts de les àrees del vostre curs és necessari seguir uns passos senzills:


  1. Tenir un compte de gmail amb la sessió iniciada. Si ja el teniu, podeu aprofitar-lo. Si no, fer-lo és senzill, ràpid i gratuït. Us recomanem que, si l'heu de crear, poseu el nom del vostre fill/a. Un cop creat, tindreu la sessió iniciada. Si ja teníeu el compte, incieu sessió.

*Podeu crear el compte a www.gmail.com


  1. Un cop tingueu el vostre compte podeu entrar a la vostra classe.


  1. El primer cop que hi entreu, veureu que no podeu accedir a les carpetes compartides pels mestres. Heu de sol·licitar-ne l'accés.

3.1 Per fer-ho heu de clicar el botó de dalt a la dreta del rectangle. Per exemple:

3.2 Un cop aquí, heu de sol·licitar-ne l'accés clicant el botó "Sol·licita accés".

3.3 En aquest punt haureu de ser pacients, ja que cada mestre us autoritzarà a accedir als continguts de cada àrea. Rebran moltes notificacions de cop així que doneu-los una mica de marge. ;)

3.4 Ja podeu accedir als continguts de la setmana!! Atents al missatge en verd de la imatge, que el pànic no s'apoderi de nosaltres.

Aquest procés l'haureu de repetir per cada una de les àrees del curs. Pot semblar repetitiu, però simplement és fer-ho 10 vegades. Penseu que els mestres haurem d'acceptar a tothom a cada una de les nostres àrees els primers dies.

Aquest procés ens permetrà tenir un control sobre qui pot visualitzar els continguts de l'escola. Pot semblar feixuc però només és el primer cop que s'hi entra. Després ja es pot accedir automàticament als contiguts amb total llibertat.

Aquests primers dies són de posada en marxa de l'escola virtual. Probablement hi haurà algun desajust o alguna disfunció que mirarem de solventar el més ràpid possible. Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb l'escola a través del següent mail:

rogersoler14@gmail.com

Mirarem de respondre tan aviat com puguem.

Gràcies per la comprensió i seguim endavant!